PANDEMIE | PANTRY

    Neem je eigen eten en drinken mee
Voorkom het contact met een grote groep mensen in het bedrijfsrestaurant. Neem daarom je eigen eten en drinken mee en bereid je maaltijd in de eigen (dichtstbijzijnde) pantry.

Het is in algemene zin aan te bevelen om voor medewerkers in een 24/7 omgeving een eigen pantry te realiseren zodat niet alleen dicht bij de werkplek een maaltijd kan worden bereid, maar dat het ook eenvoudiger is om deze schoon en netjes te houden. Draag er zorg voor dat deze pantry niet door anderen wordt gebruikt.  

    Houd afstand
Voorkom een situatie dat in de pantry teveel mensen tegelijk aanwezig zijn en waarborg dat tenminste anderhalve meter afstand kan worden aangehouden door degene die je voorgingen. Wacht dus op elkaar.

    Was je handen voor het bedienen van de apparaten
Was voor het gebruik van pantry je handen en droog deze af met een nieuw papieren handdoekje. Sluit daarna (indien nodig) de kraan met hetzelfde handdoekje.

   Haal alleen voor jezelf
Om contact met bekers en/of levensmiddelen die bestemd zijn voor een ander te voorkomen, haal je alleen eten en drinken voor jezelf.

    Laat extra schoonmaken
Regel extra schoonmaak van de toiletgroepen door de facilitair beheerder.

   Laat de ventilatie continue aan
Draag er zorg voor dat de ventilatie in de pantry altijd aan staat. Ook als er niemand aanwezig is.